Треньорът на Септември София - Светослав Петров, коментира загубата с 1:3

...
Треньорът на Септември София - Светослав Петров, коментира загубата с 1:3
Коментари Харесай

Светослав Петров: Не трябва да отстъпваме и навеждаме главите

Треньорът на Септември София - Светослав Петров, разяснява загубата с 1:3 от Нефтчи в контролна среща от зимната подготовка на отбора. Той разгласи, че столичани ще се борят за оцеляване в българския футболен хайлайф. 

“Психология. На нас това ни е доста сериозен проблем. Когато допуснем гол или два, няма какво да губим и започваме да играем. Ако отбележим първи, тогава ни идва самочувствието и увереността. Работим непрекъснато по този съставен елемент, тъй като мач се печели и губи в първата и последната минути. Не би трябвало да отстъпваме и навеждаме главите. Но млади момчета са, имат път пред тях. Надявам се допустимо най-бързо да променим това мислене ", показа Петров.

" Трябват им извънредно доста неща. Самите те би трябвало да оценят и да осъзнаят шанса, който имат, че на тези години им се дава опцията да играят в най-високото равнище на българския футбол и в случай че са задоволително умни, ще си сграбчен шанса, в случай че ли не - по мое време имаше една сентенция “роди се гений, умря вяра ”. Така че да се надяваме, че много от тях ще осъзнаят опцията ", добави той.

" Ще се опитаме да останем в групата. Ще създадем всичко допустимо. Няма да бъде леко, ясно е. Другите тимове стягат сериозна селекция, организация. Надявам се, че няма да има контузени, да разполагам с всички играчи в мачовете и да успеем да се преборим. Ще е тежко, само че ще се опитаме ”, приключи Светослав Петров.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР